sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Joulu netissä.

Linkitin tuonne vasempaan reunaan joululinkkejä, ja lisää tulee sitä mukaa kun niitä löytyy.
Tutustukaa Tunturisuden Joulusivuihin, oli itsellenikin uusi tuttavuus mutta heti ensi-istumalta teki mieli paneutua sivuihin kunnolla. Onpahan tekemistä iltoihin.

Huikatkaa ihmeessä kommentteihin, jos tänne löydätte, olisi todella kiva tietää kuka täällä tonttuilee. :D

10 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Jouluimmeinen ilmoittautuu - joulukorttiaskartelun lomasta tulin kurkistamaan nettiin. Tunturisuden joulusivut on tutut juu ja vaikkapa Auran kirjaston joulukalenteri on joka vuosi käytävä katselemassa ja kuuntelemassa. Firefox hukkasi jossain päivityksessä suosikkini, joita en tietysti ollut tallentanut itselleni, joten uusiksi meni joulusivujen metsästys. Onneksi teitä on muitakin jouluhöperöitä niin saa apuva:)

Ella kirjoitti...

Jeie, ei enää edes kahta kuukautta :) vielä en oo (ihme kyllä) alkanut kuuntelemaan joululauluja, viime vuonna se alkoi jo elokuussa, tänä vuonna yritän pidättäytyä vähän pidempään :)
varmastit tulen lukemaan tässä joulun aikana blogiasi (=

Jessica kirjoitti...

Hei Inkivääri ja ella! Kiitokset kommenteista. Minä en ole vielä kehdannut kuunnella joululauluja, mutta mielessä niitä olen jo hyräillyt ja lauleskellutkin kotitöiden lomassa. :D Kiva että löysitte blogiini ja minä tulen myös vierailemaan teidän blogeissa. :D

Raija kirjoitti...

Ihanaa, joulublogi, täällä varmasti tulen vierailemaan. Nyt lasten (3)syntymän jälkeen olen taas löytänyt sen kadonneen joulutunnelman uudelleen lasten kautta. Ja blogisi nimi sivuaa lempijoululauluani :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös yksi jouluhöperö:) Ihanat sivut sulla! Näitä lisää!! Osuitko muuten Tunturisuden sivuilla keskustelufoorumiin? Jos et vielä, ni tuu ihmeessä:)

Anonyymi kirjoitti...

Äh...jostain syystä ei suostunu mun blogin osostetta ottamaan...eli tervetuloa käymään www.joulunen.vuodatus.net

Outi kirjoitti...

Yleensä kieltäydyn ajattelemasta joulua ennen joulukuuta, jos siltä mitenkään voin välttyä. Tällä kertaa tuli kuvailtua joulukorttiaiheita ja kuinka ollakaan - jouluinen olo on jo lokakuussa. :)

Ne joulukorttikuvat muuten löytyy täältä: http://www.kissanpaivia.com/blog/?p=826

Inkivääri kirjoitti...

Linkitin sinun blogisi omalle sivulleni, kun keräilin sinne joulujuttuja - ilmoittele, jos haluat pois sieltä:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, joululle oma blogi :)

Jessica kirjoitti...

Hei Kaikille!

Miten ihanaa, pääsin ekaa kertaa muutamaan päivään tänne (koneessa jotain häikkää) ja kuinka monta kommenttia olinkaan jo saanut! Meillä nautitaan tänään glögiä ja pipareita, en vain malttanut mieltäni kaupassa! :D